Navodila za uporabo BacteOFF

Zdravilo proti zajedavcem je treba jemati v skladu s priporočili proizvajalca in navodili na embalaži zdravila. Najpogosteje je potek zdravljenja naslednji: 3 mesece, 1 porcija na dan (30-40 minut pred obroki).

Pri zdravljenju zapletenih bolezni, pa tudi pri dolgotrajni uporabi, se lahko odmerek zdravila razlikuje - nastavi ga lečeči zdravnik v Sloveniji, odvisno od starosti in stanja pacienta. Zdravnik vam bo povedal, kako uporabljati pršilo.

Odčitki

Spray proti parazitom BacteOFF

Če imate enega ali več simptomov helminthiasis, je vredno opraviti zdravljenje z zdravilom BacteOFF:

 • Zaprtje

  Zaradi svoje oblike in velikosti lahko paraziti mehansko zaprejo določene kanale. V prisotnosti hude helmintične okužbe zaprtje skupnega žolča in črevesnih kanalov povzroči pogosto zaprtje.

 • Driska

  Nekateri paraziti, na primer praživali, izločajo hormon, ki spodbuja izgubo natrija in klorida, kar vodi do tekočega blata. Zato je driska v prisotnosti parazitov posledica njihove vitalne aktivnosti in ne zaščitne funkcije telesa.

 • Plini in napenjanje

  Nekatere vrste parazitov prebivajo v zgornjem delu tankega črevesa. Povzročajo vnetje in posledično pline in napihnjenost. Redni simptomi napihnjenosti kažejo na prisotnost skritih zajedavcev, ki lahko vztrajajo mesece ali celo leta.

 • Alergija

  Toksični izločki parazitov lahko sprožijo zaščitno reakcijo telesa v obliki izločanja eozinofilov, ki lahko povzroči alergijske reakcije, pa tudi povečano izločanje imunoglobulina E.

 • Motnje spanja

  Odziv telesa na boj imunskega sistema proti zajedavcem je lahko redno prebujanje ponoči, zlasti med 2: 00 in 3: 00. V tem času so jetra še posebej aktivna.

 • Bruksizem (škrtanje z zobmi)

  Prekomerno stiskanje, drgnjenje in škrtanje z zobmi so pogosto simptomi okužbe. Bruksizem je reakcija živčnega sistema na prisotnost tujih dražljajev.

 • Imunske motnje

  Paraziti pomagajo oslabiti obrambno sposobnost telesa in zmanjšati tvorbo imunoglobulina. Takšne reakcije lahko vključujejo povečanje telesne mase, povečano lakoto, slab zadah, akne, diabetes in bolezni srca in ožilja.

Kontraindikacije

Zaradi 100% naravne sestave pršilo BacteOFF nima kontraindikacij in neželenih učinkov, značilnih za sintetična zdravila.

V kombinaciji z drugimi zdravili ni potreben recept.