Ocene o BacteOFF

 • Jan
  Pred kratkim, po opravljenih testih, je bila odkrita helminthiasis. Ne živim sam - imam ženo in več majhnih otrok, zato je bilo izjemno pomembno, da smo težavo rešili čim prej. Lečeči zdravnik je svetoval povratni odhod in veste, pomagalo je v manj kot enem tednu - spet sem opravil teste in ni bilo nič. Zdaj ta sprej uporablja celotna družina za preprečevanje.
  BacteOFF
 • Zala
  Otrok je v 3. razredu in so mu med zdravniškim pregledom v šoli diagnosticirali črve. Poskušali smo se zdraviti po nasvetih z interneta, a ni pomagalo - driska, slabost, glavobol so se nadaljevali. Nato je en prijatelj svetoval BacteOFF - hitro, zanesljivo, brez stranskih učinkov. Po dveh tednih zdravljenja so jih ponovno pregledali - brez črvov! Priporočam.
  BacteOFF
 • Maša
  V stanovanju imam mačko. Dobro jo spremljam, redno dajem zdravila proti črvom. Toda nehali so pomagati - pred kratkim so naredili test in našli helminthiasis. Prejšnja zdravila je zavrnila, saj niso pomagala, zato je zdravnik svetoval BacteOFF. Z njegovo pomočjo so v enem tednu in pol mačke odstranili iz mačke. Zdaj uporabljam samo to orodje.
  BacteOFF
 • Luka
  Pred nekaj meseci so se pojavile bolečine v trebuhu, driska, telo pa je močno oslabelo. Terapevt je dejal, da so to standardni simptomi črvov, in predlagal eno zdravilo - BacteOFF. Zdravilo sem uporabljal približno en teden in bil zelo uspešen - želodec je začel normalno delovati, driska je izginila in pojavila se je moč. Pila ga bom tudi za preventivo.
  BacteOFF
 • Eva
  V hiši ne držim živali, pred jedjo temeljito operem sadje in zelenjavo. Kako sem pobral črve, ni jasno. Toda dejstvo ostaja - zdraviti morate. O BacteOFF-u sem bral na internetu in privlačila me je njegova cena. Po 20 dneh sem opravil ponovljene teste in zajedavcev ni več. Z izdelkom sem zadovoljen - poleg sprejemljivih stroškov je še vedno močan učinek.
  BacteOFF
Uporabniška ocena BacteOFF
4.7
19